Persondatabeskyttelse for beboere

Når du er beboer i Almenbo eller i de boligselskaber, som Almenbo administrerer - AKB Lyngby, Enighed eller Kunstnerbyen - registrerer og behandler vi en række personoplysninger om dig.

Du kan i vores privatlivspolitik for beboere, som du finder nedenfor, læse, hvordan vi behandler dine personoplysninger. Det sker i henhold til databeskyttelsesforordningen/GDPR (EU-lovgivning) samt databeskyttelsesloven (supplerende dansk lovgivning). 

Du kan desuden i privatlivspolitikken finde informationer om dine generelle rettigheder, når vi håndterer dine personoplysninger.

Læs privatlivspolitik vedr. behandling af personoplysninger om beboere i Almenbo og administrerede selskaber her


Læs privatlivspolitik i forbindelse med klagesager i Almenbo og administrerede selskaber, som du finder her


Adressebeskyttelse/hemmelig adresse
OBS Vi registrerer ikke automatisk oplysninger om adressebeskyttelse. Du skal derfor selv være opmærksom på at give os besked, hvis du har fået registreret adressebeskyttelse, så vi kan notere det på lejemålet. Notering på lejemålet sikrer alene, at vores medarbejdere er klar over det, hvis der måtte være en henvendelse vedrørende lejemålet.

Hvis du deltager i afdelingsmøder eller lign., hvor adressen bliver anvendt i forbindelse med identifikation af forslagsstiller, skal du selv sørge for at give besked til bestyrelsen eller referent om, at din adresse ikke skal fremgå. 

  

Senest opdateret d. 13. april 2023