Persondatabeskyttelse for beboere

Når du er beboer i Almenbo eller i de boligselskaber, som Almenbo administrerer - AKB Lyngby, Enighed eller Kunstnerbyen - registrerer og behandler vi en række personoplysninger om dig.

Du kan i vores privatlivspolitik for beboere, som du finder nedenfor, læse, hvordan vi behandler dine personoplysninger. Det sker i henhold til databeskyttelsesforordningen/GDPR (EU-lovgivning) samt databeskyttelsesloven (supplerende dansk lovgivning). 

Du kan desuden i privatlivspolitikken finde informationer om dine generelle rettigheder, når vi håndterer dine personoplysninger.

Adressebeskyttelse/hemmelig adresse
OBS Vi registrerer ikke automatisk oplysninger om adressebeskyttelse. Du skal derfor selv være opmærksom på at give os besked, hvis du har fået registreret adressebeskyttelse, så vi kan notere det på lejemålet. Notering på lejemålet sikrer alene, at vores medarbejdere er klar over det, hvis der måtte være en henvendelse vedrørende lejemålet.

Hvis du deltager i afdelingsmøder eller lign., hvor navn og adresse bliver anvendt i forbindelse med identifikation af forslagsstiller, skal du selv sørge for at give besked til administrationen/ejendomskontoret, at dit navn og din adresse ikke skal fremgå af bilag og referat. 

  

Senest opdateret d. 22 juni 2023